Post till skatteverket


Efter mycket om och men, krånglande med PDF:er och signaturer och editering av stadgar ligger till sist blanketten till skatteverket på den gula lådan. När vi väl har ett eget organisationsnummer är vi igång ”officiellt”.

Vi träffades den 24/5 på restaurang Krubb i Ursvik över några öl och hamburgare och diskuterade igenom föreningsbildandet. I styrelsen år ett sitter Joachim Nässlander, Lennart Arvidsson och Anders Sundell. Föreningens namn är inte helt otippat ”Sundbybergs Stigcyklister”, eftersom det finns t.ex. Stockholms stigcyklister, Falu stigcyklister, Växjö stig… ja, du fattar.

Efter fem dagar på Facebook och en post på Happyride.se är vi redan 145 medlemmar. Medlemmarna är vårt förhandlingskapital gentemot kommunerna så om du inte redan är medlem, bli det här – kostnadsfritt!