Info

Bli medlem

När du fyllt i formuläret skickar du 100:- för enskild medlem eller 250:- för familj via Swish till 1231011998. Märk betalningen med din epostadress. Medlemsavgiften täcker våra kostnader för hemsida, verktyg, material och kommunala avgifter.

Våra medlemmar är de som gör att vi kan förhandla med kommunen vad gäller cyklingen i skogen så ju fler desto bättre. Det är vi i föreningen tillsammans som tar hand om spåret på arbetsdagar så håll utkik när nästa är!

Arbetsdagar

På våra gemensamma arbetsdagar tar vi hand om spåret och skogen. Vanligt förekommande uppgifter är plocka skräp och flytta hinder i / i närheten av spåret, sätta upp nya skyltar och bygga spång. Alla kan vara med och bidra och ingen insats är för liten. Under arbetsdagarna träffar du likasinnade och oftast grillar vi t.ex. korv och umgås nere vid startplatsen.

Cykelgemenskap

Letar du cykelkompisar har du också kommit rätt, men föreningens mål är att arbeta med stigen så besök gärna Ursvik MTB på Facebook.

Andra gemenskaper för cykelsällskap i närheten av Sundbyberg/Solna är t.ex. She Rides, Ängby Runners Cykelavdelning och ”Vi som cyklar MTB i/från Järfälla & Sollentuna